Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bloemistengroep.net

€1.00 korting bij Bloemistengroep.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bloemistengroep.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

In de top 10 van cadeau’s in Nederland staan o.a. bloemen, wijn en chocolade; deze producten zijn in allerlei combinaties te bestellen en te laten bezorgen.

BloemistenGroep.nl is de volledige partner als het gaat om het bezorgen van felicitaties, bloemengroeten en verrassingen. Onze gespecialiseerde medewerkers en bloemisten maken met de grootste zorg uw boeketten en bloemstukken. Kortom, wij leveren de juiste attentie bij een jubileum, verjaardag, geboorte, huwelijk, overlijden of andere gelegenheid.

Op BloemistenGroep.nl kan consument en bedrijf online bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Niet alleen bloemen, ook bloemstukken met wijn, chocolade met rozen, sfeerpakketten, geboortecadeau's, champagnes en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij via ons uitgebreide netwerk ook bloemen overal ter wereld laten bezorgen.

Betalingen zijn online mogelijk met MasterCard, American Express, Visa, iDEAL, BILL en PayPal. Bedrijven kunnen online op rekening bestellen met behulp van een bedrijfsaccount.

BloemistenGroep.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit garandeert de besteller dat BloemistenGroep.nl zich conformeert aan allerlei statuten, gedragsregels en codes die zijn opgesteld om het consumentenrecht te beschermen. BloemistenGroep.nl, voor iedere gelegenheid een passend geschenk!


Specificatie korting bij Bloemistengroep.net


Algemeen: €1.00

Belangrijke informatie over korting bij Bloemistengroep.net

De vermelde korting bij Bloemistengroep.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bloemistengroep.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bloemistengroep.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bloemistengroep.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bloemistengroep.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.