Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bobex.be

€8.75 korting bij Bobex.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bobex.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bobex is een online marktplaats. Wij helpen bedrijven en organisaties om via het internet sneller en gemakkelijker diensten en producten te kopen en te verkopen.


Belangrijke informatie over korting bij Bobex.be

De vermelde korting bij Bobex.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bobex.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bobex.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bobex.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bobex.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.