Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bodyandbeautyshop.com

4% korting bij Bodyandbeautyshop.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bodyandbeautyshop.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Een breed assortiment producten tegen concurrerende prijzen op het gebeid van lichamelijke verzorging, gezondheid en beauty.
Wij werken volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Bodyandbeautyshop.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Bodyandbeautyshop.com

De vermelde korting bij Bodyandbeautyshop.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bodyandbeautyshop.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bodyandbeautyshop.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bodyandbeautyshop.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bodyandbeautyshop.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.