Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bodystore.nl

3% korting bij Bodystore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bodystore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bodystore.nl is een onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige sport supplementen, afslankproducten en vitamines. Bovendien krijgt u van Bodystore.nl gratis advies en informatie over afslanken, spieropbouw en gezondheid. Wil je er goed uitzien, gezond en vitaal blijven of betere prestaties in je sport bereiken, bij Bodystore.nl ben je aan het juiste adres. Met de juiste informatie over voeding, training, gezondheid en supplementen begeleidt Bodystore.nl. je naar je doelstelling toe.

De missie van Bodystore.nl is om enkel de beste producten te leveren tegen scherpe prijzen. Dit met een snelle bezorging en uitstekende service. Bodystore.nl rekent geen verzendkosten vanaf 50 euro.

Bodystore.nl maakt uit de vele producten die op de markt verkrijgbaar zijn een kwaliteitsselectie voor haar klanten. De klanten van Bodystore.nl moeten makkelijk hun keuze kunnen maken en verzekert zijn van de beste koop.

Bodystore.nl biedt alle gangbare betaalmethoden inclusief machtiging en achteraf betalen. Uit eerste hand weet Bodystore.nl dat klanten bestellen bij Bodystore.nl als makkelijk en veilig ervaren. Een kijkje op de website van Bodystore.nl is voldoende om te zien dat Bodystore.nl een betrouwbare, degelijke uitstraling heeft die ook waargemaakt wordt.


Specificatie korting bij Bodystore.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Bodystore.nl

De vermelde korting bij Bodystore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bodystore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bodystore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bodystore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bodystore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.