Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

BoekUwHotel.nl

2.5% korting bij BoekUwHotel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij BoekUwHotel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

BoekUwHotel.nl is een full-service hotelboekingsplatform met een aanbod van duizenden hotels wereldwijd, variërend van eenvoudige Bed&Breakfasts tot luxeuze 5 sterren hotels.

BoekUwHotel.nl rekent geen reserveringskosten, wat de website een doorslaggevend concurrentie voordeel geeft.


Specificatie korting bij BoekUwHotel.nl


Boeking binnen Benelux: 1.5%
Boekingen buiten Benelux: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij BoekUwHotel.nl

De vermelde korting bij BoekUwHotel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van BoekUwHotel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij BoekUwHotel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij BoekUwHotel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij BoekUwHotel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.