Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bombata.nl

5% korting bij Bombata.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bombata.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Eindelijk iets anders dan al die saaie zwarte en grijze laptoptassen.
Bombata.nl levert mooi gekleurde laptop-, tablet en handbagage tassen en cases. Volgens Italiaans design. Dit in opvallende en neutrale kleuren gefabriceerd van hoge kwaliteit.


Specificatie korting bij Bombata.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Bombata.nl

De vermelde korting bij Bombata.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bombata.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bombata.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bombata.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bombata.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.