Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bongo.be

3.85% korting bij Bongo.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bongo.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bongo.be: Schenk een belevenis!

Bongo is een onderdeel van Smart & Co en bevestigt haar leiderschap in Europa met een omzet van 337 miljoen euro in 2009 en een trend die ook in 2010 aanhoudt.

Belevenisbonnen zijn verschillende soorten belevenissen in verschillende thema’s. Deze grote variatie maakt het voor Bongo mogelijk voor elk wat wils aan te bieden. Door hetzelfde concept ook in andere landen te lanceren is Bongo nu Europees marktleider. Ook in België verwachten we Bongo tot een groot succes te maken!

---------------

Bongo.be: Offrez du choîx, du rêve...

Bongo fait partie du groupe Smart & Co, confirmant son leadership européen avec un chiffre d'affaires de 337 millions d'euros en 2009 et une tendance qui continue sur 2010.

Pour répondre à la demande d’une large cible de clients, Bongo propose 69 coffrets cadeaux soit plus de 1.000 activités aux thématiques variées pour être sûr de faire plaisir!


Belangrijke informatie over korting bij Bongo.be

De vermelde korting bij Bongo.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bongo.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bongo.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bongo.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bongo.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.