Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bongo.nl

4% korting bij Bongo.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bongo.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bongo.nl biedt meer dan 1000 originele vrije tijd ideeën die met zorg zijn geselecteerd en gekeurd door Bongo.nl. Bongo.nl biedt de mogelijkheid tot het kopen van een origineel cadeau. Bongo.nl biedt originele beleveniscadeaus aan met unieke ervaringen, dichtbij huis of even verder weg. Als schenker is het thema van de belevenisbon te kiezen. De ontvanger bepaalt vervolgens welk arrangement gekozen wordt uit dat thema. Er zijn ondertussen 50 thema's waar uit te kiezen valt.


Specificatie korting bij Bongo.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Bongo.nl

De vermelde korting bij Bongo.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bongo.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bongo.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bongo.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bongo.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.