Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bruiloft-feestwinkel.nl

4% korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Alles voor een bruiloft, zoals versiering, autoversiering, rozenblaadjes, bellenblaas en bedankjes. Maar natuurlijk ook de leukste artikelen voor een vrijgezellenfeest.

Voordelen:
- unieke winkel in Nederland
- ruim assortiment
- altijd lage verzendkosten
- alle artikelen op voorraad, levering binnen 24 uur


Specificatie korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl

De vermelde korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bruiloft-feestwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bruiloft-feestwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bruiloft-feestwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.