Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bruneau.nl

3.5% korting bij Bruneau.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bruneau.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

In dienst van ondernemingen
JM Bruneau heeft zich ontwikkeld tot een marktleider in verkoop op afstand van kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair en accessoires. Ondernemingen, professionals, vrije beroepen, zelfstandigen en non-profit organisaties worden bij Bruneau op hun wenken bediend. Op dit ogenblik kunnen wij niet voorzien in de wensen van particulieren.

JM Bruneau is ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) gecertificeerd en we stellen onze kennis, efficiëntie en kwaliteit ten dienste van onze klanten.

Catalogus met meer dan 15.000 kantoorartikelen
U vindt op onze site een uitgebreid gamma van handige kantoorbenodigdheden gaande van paperclips, cartridges, informatica apparatuur en onderhoudsproducten tot volledige bureausets en zelfs opbergsystemen. Alle producten kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De levering vindt binnen 24uur plaats.(details: zie website.)

JM Bruneau troeven

Als klant komt u bij JM Bruneau op de eerste plaats en geniet u van volgende voordelen:

• Een uitstekende Dienst na Verkoop
• Een mooi cadeau bij elke bestelling
• Een tevreden of geld terug garantie!
• Totale veiligheidsgarantie!
• Twee jaar garantie op ons hele gamma!
• Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft!
• Gratis recyclage van inktcartridges!

Surf naar onze website voor alle details over de troeven van JM Bruneau.


Specificatie korting bij Bruneau.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Bruneau.nl

De vermelde korting bij Bruneau.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bruneau.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bruneau.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bruneau.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bruneau.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.