Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Brunotti.com

6.5% korting bij Brunotti.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Brunotti.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het merk Brunotti
Brunotti is een internationaal boardsports lifestyle merk sinds 1979, bestaande uit boards, sportswear, footwear, bags, eyewear en stationary. Brunotti koestert de authenticiteit van het merk en de lifestyle. Brunotti draagt de "Feelin' good" factor op verschillende manieren uit. Op dit moment is het merk Brunotti vertegenwoordigt in meer dan 20 landen, met name in Europa. Brunottishop.com is de grootste online Brunotti shop van Nederland met de breedste collectie en grootste voorraad.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Brunotti heeft veel respect voor mens en planeet. Daarom wordt er bij al bedrijfsprocessen rekening gehouden met de leefomgeving en ethische standaarden. De processen, van productie tot levering, worden zorgvuldig gecontroleerd.

Eerlijk Productie proces
Leveranciers van Brunotti produceren volgens het Production Quality Manual en garanderen zo een eerlijk en kwalitatief goed productieproces. Ook werken de producenten volgens de Business Social Compliance Initiative (BSCI). De BSCI is het grootste zakelijke platform voor het verbeteren en naleven van goede werkcondities voor werknemers wereldwijd.

Missie
Graag wil Brunottishop.com in de top 3 eindigen van beste webwinkels binnen de branche. Dit wil Brunottishop.com bereiken met een hoge servicegraad. Hierin zal snelheid van levering, de retour procedure en klantenservice een belangrijke rol spelen, voor zowel in binnen- als buitenland.

Belangrijke informatie
• Brunottishop.com biedt een hoge service aan klanten.
• Supersnelle leveringen via UPS
• Online klantenservice die binnen 24 uur antwoord geeft op gestelde vragen,
• Unieke verzendwijze: klanten ontvangen de bestelde goederen in een speciaal verzegelde luxe Brunotti giftbox.
• Gratis verzending vanaf €50,00


Specificatie korting bij Brunotti.com


Algemeen: 6.5%

Belangrijke informatie over korting bij Brunotti.com

De vermelde korting bij Brunotti.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Brunotti.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Brunotti.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Brunotti.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Brunotti.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.