Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Budgetair.nl

€7.5 korting bij Budgetair.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Budgetair.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk.

Daarnaast vergelijkt de website de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen (ook de prijsvechters) en controleert direct of het laagste vliegtarief beschikbaar is. Hotels, huurauto's en verzekeringen zijn gemakkelijk bij te boeken. Budgetair.nl heeft de laagste afhandelingskosten in de markt.


Belangrijke informatie over korting bij Budgetair.nl

De vermelde korting bij Budgetair.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Budgetair.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Budgetair.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Budgetair.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Budgetair.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.