Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bundol.nl

3.5% korting bij Bundol.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bundol.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bundol is een dagaanbieder welke elke dag om middernacht (24.00 uur) een nieuwe dagaanbieding in de lucht gooit. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Bundol biedt de beste koopjes tegen de laagste prijs. De inkopers van Bundol.nl kiezen die producten welke ze zelf ook zouden willen kopen. Producten varieren breed qua assortiment. Bundol.nl richt zich op echte impuls aankopen. Aanbiedingsprijzen kunnen variëren van gratis t/m € 500,-.

Bundol.nl biedt een kortingspunten systeem voor haar klanten. Consumenten kunnen kortingspunten verdienen door zich in te schrijven voor de dagelijkse email nieuwsbrief, door collega’s en vrienden bij Bundol.nl te introduceren, door Bundol.nl te “Like-en” op Facebook en uiteraard door aankopen bij Bundol.nl te doen. De verzamelde kortingspunten kunnen vervolgens gebruikt worden om een extra geldkorting te krijgen op de aankopen bij Bundol.nl.


Specificatie korting bij Bundol.nl


Productgroep A: 3.5%
Productgroep B: 2.75%
Productgroep C: 2.25%
Productgroep D: €0.13

Belangrijke informatie over korting bij Bundol.nl

De vermelde korting bij Bundol.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bundol.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bundol.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bundol.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bundol.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.