Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Cadeau.nl

6% korting bij Cadeau.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Cadeau.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Cadeau.nl biedt uw bezoekers een groot aantal unieke cadeaus voor diverse gelegenheden en in alle prijsklassen. De cadeaus zijn bekroond met prestigieuze designprijzen, vaak fair-trade en duurzaam gemaakt, of ze geven een grappige draai aan een alledaags gebruiksvoorwerp. Cadeau.nl biedt passende cadeaus voor elke gelegenheid want geven is leuk!

Garanties voor uw bezoekers:
• Bijzondere cadeaus, soms exclusief bij Cadeau.nl verkrijgbaar;
• Gratis ingepakt in een mooie cadeauverpakking;
• Veilig winkelen door lidmaatschap van de Thuiswinkel Waarborg;
• Alle betaalopties. Zowel iDeal als alle creditcards;
• Snelle bezorging en makkelijk retourneren door TNT;
• Gratis verzending (bij bestellingen boven € 50,-)


Specificatie korting bij Cadeau.nl


Algemeen: 6%

Belangrijke informatie over korting bij Cadeau.nl

De vermelde korting bij Cadeau.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Cadeau.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Cadeau.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Cadeau.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Cadeau.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.