Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Camouflagekledingwinkel.nl

4% korting bij Camouflagekledingwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Camouflagekledingwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Camouflagekledingwinkel.nl is gespecialiseerd in camouflagekleding en accessoires voor de gewone consument en de echte avonturier.

Camouflage en outdoor kleding is stoer, praktisch en comfortabel. De Camouflagekledingwinkel.nl verkoopt een uitgebreide collectie camouflage kleding voor dames, heren en kinderen. Onder andere van het bekende outdoor merk Life-Line. Daarnaast hebben ze een groot assortiment accessoires, zoals survival en outdoor artikelen, regenpakken, caps, mutsen en ondergoed.

Deze winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Zij exploiteren verschillende goedlopende online winkels, waaronder Bellatio.nl, Partyshopper.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners in continu bezig met het verbeteren van hun winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Camouflagekledingwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Camouflagekledingwinkel.nl

De vermelde korting bij Camouflagekledingwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Camouflagekledingwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Camouflagekledingwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Camouflagekledingwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Camouflagekledingwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.