Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Canvascompany.nl

3.5% korting bij Canvascompany.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Canvascompany.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Canvascompany.nl is marktleider in Nederland voor wat betreft het afdrukken van een foto op canvas. Canvascompany.nl was in 2004 een van de eerste partijen die met dit product op de markt kwam en heeft daarom een bekende naam opgebouwd. De afdrukken op canvas van Canvascompany.nl komen steevast als beste uit de bus. Zowel de Consumentenbond als het digitale fotografie magazine Zoom testte de Canvascompany.nl als beste.

Canvascompany.nl heeft de hoogste kwaliteitsstandaard, waardoor er naast duizenden particulieren ook vele professionele fotografen klant zijn van Canvascompany.nl. Naast voorgaande is het een groot voordeel dat de klant bij CanvasCompany kan kiezen uit elk denkbaar formaat en dat men de keuze uit twee framediktes heeft.


Specificatie korting bij Canvascompany.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Canvascompany.nl

De vermelde korting bij Canvascompany.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Canvascompany.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Canvascompany.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Canvascompany.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Canvascompany.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.