Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Canvasstore.nl

3.5% korting bij Canvasstore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Canvasstore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Uw eigen foto op canvas?

Canvasstore.nl is specialist in het bewerken en printen van digitaal materiaal op canvas doek.

De klant upload simpel en digitaal zijn of haar mooiste foto's en heeft binnen tien dagen een fantastisch schilderij voor aan de muur.De afbeeldingen worden gedrukt op hoogwaardig canvas. Het is tevens mogelijk om diverse effecten toe te passen zoals sepia, pop art, mozaïek, zwart wit en kleuraccent.
Canvasstore.nl biedt daarnaast meer dan duizend kant en klare canvas doeken en inlijstingen aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan pop art doeken, drie- en vierluiken, inspirators, kunst, film, fotografie etc.

Sterke punten van Canvasstore.nl zijn:
- Niet goed geld terug garantie
- Hoge kwaliteit
- Verkleurt niet
- Ruime keuze aan effecten
- Zeer scherpe prijzen
- Gratis bezorgd

Kortom, voor iedereen met een woonkamer is een fantastisch product te vinden.


Specificatie korting bij Canvasstore.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Canvasstore.nl

De vermelde korting bij Canvasstore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Canvasstore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Canvasstore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Canvasstore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Canvasstore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.