Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Capshopper.com

4% korting bij Capshopper.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Capshopper.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zoveel orders! Daar valt uw pet van af!

Capshopper.com is de webshop voor hoeden en baseballcaps. Wij hebben een gigantisch aanbod in vele kleuren en maten. De orders vliegen binnen in deze winkel. Door het grote aantal kleine orders kunt u als partner al snel in het goud segment komen.

Om het aantal orders verder te laten groeien, blijven wij onze website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Capshopper.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Capshopper.com

De vermelde korting bij Capshopper.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Capshopper.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Capshopper.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Capshopper.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Capshopper.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.