Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

CarDelMar.nl

4.5% korting bij CarDelMar.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij CarDelMar.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt CarDelMar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

De partners van CarDelMar zijn zowel de grote internationale huurautoaanbieders zoals Alamo, Avis, Europcar e.d. als ook de kleinere lokale specialisten. Hiermee kunnen we op elke bestemming de passende huurauto aanbieden.

Stap in en geef uw vakantie individueel vorm met CarDelMar!


Specificatie korting bij CarDelMar.nl


Algemeen: 4.5%

Belangrijke informatie over korting bij CarDelMar.nl

De vermelde korting bij CarDelMar.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van CarDelMar.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij CarDelMar.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij CarDelMar.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij CarDelMar.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.