Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Carazur.nl

€22.50 korting bij Carazur.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Carazur.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Carazur.nl biedt luxe stacaravans en bungalowtenten aan op topcampings in Zuid-Frankrijk.Gekozen is voor een select aantal 4 en 5 sterren campings in de meest zonnige en meest gevraagde streken van Frankrijk: Cote d’Azur, Languedoc en Les Landes.

Carazur.nl is eigenaar van alle aangeboden accommodaties zodat boekingen snel, soepel en flexibel kunnen verlopen en bepaalde voorkeuren kunnen worden gegarandeerd. Ter plaatse worden gasten ontvangen en begeleid door eigen medewerkers.Door lidmaatschap van het SGR loopt de consument geen financieel risico.

Voordelen van Carazur.nl:
• Direct seller met snelle en soepele boekingsmogelijkheid
• Topkwaliteit campings en accommodaties
• Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
• Populaire bestemmingen


Specificatie korting bij Carazur.nl


Algemeen: €22.50

Belangrijke informatie over korting bij Carazur.nl

De vermelde korting bij Carazur.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Carazur.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Carazur.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Carazur.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Carazur.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.