Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Carnavalskostuumwinkel.nl

4% korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Carnaval en verkleedfeestjes zijn de laatste tijd razend populair.

Deze winkel verkoopt een groot assortiment carnavalskostuums, verkleedkleding en verkleedaccessoires voor dames, heren en kinderen. Alle bekende verkleed thema’s kunt u hier vinden, zoals ziekenhuis, piraten, indianen, politie, brandweer, disco, cowboy, gangster, pimp, horror, bekende sterren en nog veel meer.

Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl

De vermelde korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Carnavalskostuumwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Carnavalskostuumwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Carnavalskostuumwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.