Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Cartoonpartner.com

4% korting bij Cartoonpartner.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Cartoonpartner.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Cartoonpartner.com is een webshop vol leuke en vrolijke cartoonproducten zoals knuffels, bekers, spelletjes en dvd’s. The Simpsons, Sponge Bob, Dora en Donald Duck zijn er allemaal te vinden.

Om het aantal orders verder te laten groeien, blijven wij onze website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Cartoonpartner.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Cartoonpartner.com

De vermelde korting bij Cartoonpartner.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Cartoonpartner.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Cartoonpartner.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Cartoonpartner.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Cartoonpartner.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.