Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Casius.be

€2.80 korting bij Casius.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Casius.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Casius.be is sinds 2000 als "matchmaker" de marktleider in de Benelux om huiseigenaren gemakkelijk offertes te laten vergelijken van 3 gecertifieerde vaklui in de bouwsector; gaande van architect en aannemer tot loodgieter en elektricien.

Door in één keer tot 3 vrijblijvende offertes aan te vragen, kunnen consumenten snel meerdere vaklui uit hun regio ontmoeten om maatoffertes te vergelijken en hun woondroom te realiseren.

Alleen vaklui met positieve klantervaringen en klantbeoordelingen worden aanbevelen om de Casius slogan: “de kortste weg naar de beste vakman” waar te blijven maken!

--------------------
Depuis 2000 Casius.be aide les consommateurs à trouver rapidement et gratuitement un professionnel de qualité pour réaliser des projets de construction ou rénovation.

Trois devis gratuit en un click; de l’architecte au plombier et du décorateur àl 'électricien...

Le slogan « Les meilleurs pros à portée de main » est realisé en recommandant seulement les professionnels ayant des expériences en
commentaires positives des clients précedents.


Belangrijke informatie over korting bij Casius.be

De vermelde korting bij Casius.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Casius.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Casius.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Casius.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Casius.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.