Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Castle.nl

1.5% korting bij Castle.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Castle.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Castle Electronics is een bedrijf dat 6 jaar bestaat en inmiddels een plaats heeft veroverd in de telecom en electronicamarkt. Castle is lid van de Thuiswinkel Organisatie en is altijd al een betrouwbare partij geweest op het internet. Castle heeft een zeer breed assortiment met onder andere GSM abonnementen, consumenten elektronica en computers.

Goede service, goede bereikbaarheid, snelle respons en persoonlijk benadering zijn bij Castle zeer belangrijk.

Bestellingen worden door Castle goed en snel verwerkt door een geautomatiseerd systeem. Ook kunnen klanten het bestelde product afhalen in een van onze winkels en zijn we bezig met een significante uitbreiding van het aantal locaties de komende jaren.


Specificatie korting bij Castle.nl


Elektronica: 1.5%
Telecom: €15.00

Belangrijke informatie over korting bij Castle.nl

De vermelde korting bij Castle.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Castle.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Castle.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Castle.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Castle.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.