Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Chalet.nu

2.25% korting bij Chalet.nu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Chalet.nu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.


Specificatie korting bij Chalet.nu


Algemeen: 2.25%

Belangrijke informatie over korting bij Chalet.nu

De vermelde korting bij Chalet.nu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Chalet.nu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Chalet.nu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Chalet.nu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Chalet.nu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.