Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Chocotelegram.nl

8.75% korting bij Chocotelegram.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Chocotelegram.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Chocotelegram®: Chocolize your message! Met chocolade blokjes, die voorzien zijn van een letter, leesteken, cijfer of symbool, kunt u een eigen tekst vormen. Afhankelijk van de tekst die u wilt weergeven in chocolade en het beschikbare budget kunt u uit de verschillende formaten een passend Chocotelegram kiezen.

Chocotelegram is verkrijgbaar vanaf 3 blokjes (à €3,95 excl BTW) tot maximaal 60 blokjes (à €23,95 excl. BTW). Tevens is het mogelijk om in een grotere oplage de verpakkingen te maken in uw eigen huisstijl.


Specificatie korting bij Chocotelegram.nl


Algemeen: 8.75%

Belangrijke informatie over korting bij Chocotelegram.nl

De vermelde korting bij Chocotelegram.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Chocotelegram.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Chocotelegram.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Chocotelegram.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Chocotelegram.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.