Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Clematisonline.be

4.5% korting bij Clematisonline.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Clematisonline.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bent u uw saaie tuin met lelijke muren of een oude schutting zat? Laat uw tuin dan weer bloeien door groene wanden aan te leggen van (groenblijvende) Clematis, Toscaanse Jasmijn, Klimrozen, Kamperfoelie of andere (groenblijvende) klimplanten van Clematisonline.be!Bij Clematisonline.be vindt u een groot aanbod van planten & klimplanten, waaronder de Hedera/Klimop klimplant en ruim 30 soorten Clematissen. Wanneer u Clematissen en/of andere (klim)planten besteld en betaald heeft, worden deze binnen 7 dagen na bestelling/betaling bij u thuisbezorgd. Voor het verzenden binnen Nederland (onafhankelijk van de grote van de order) wordt een bijdrage van € 7,95 gevraagd. De rest van de verzendkosten (door de zware potten en lange planten zijn de verzendkosten relatief hoog) neemt Clematisonline.be voor haar rekening.


Belangrijke informatie over korting bij Clematisonline.be

De vermelde korting bij Clematisonline.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Clematisonline.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Clematisonline.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Clematisonline.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Clematisonline.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.