Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Comfortvilla.com

€15.00 korting bij Comfortvilla.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Comfortvilla.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà.

In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment.
Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, zijn ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt zeer gewaardeerd door de gasten en die komen daarom graag terug.

De huizen van Comfortvilla staan in de heuvels rond Begur, maar ook in bijvoorbeeld Platja de Pals, Calonge en Besalú. In deze omgeving vindt u ook een groot aantal zéér mooie golfbanen.

Gasten van Comfortvilla krijgen een gratis golfpas, waarmee ze 15 tot 20% korting krijgen op een green fee.

Het aanbod van accommodaties groeit constant, waardoor ze ook in dit seizoen nog veel gasten kunnen onderbrengen.

Omdat Comfortvilla zich richt op de luxe vakantieganger, vinden ze dat daar een luxe vergoeding bij hoort en bieden ze ook een hoog bedrag per sale aan voor de affiliates!


Specificatie korting bij Comfortvilla.com


Algemeen: €15.00

Belangrijke informatie over korting bij Comfortvilla.com

De vermelde korting bij Comfortvilla.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Comfortvilla.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Comfortvilla.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Comfortvilla.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Comfortvilla.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.