Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Condoom.nl

7.5% korting bij Condoom.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Condoom.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Condoom.nl is een frisse no-nonsens onlineshop met een ruim assortiment condooms, glijmiddelen en erotische speeltjes.
Door jaren lange ervaring in deze markt kan Condoom.nl zeer scherpe prijzen aanhouden. Het succes van deze webshop is te danken aan het niet erotisch uiterlijk van de site en de groeiende online vraag naar condooms. Alle bestellingen worden verzonden per enveloppe of via TNT pakketpost waarvoor getekend moet worden. Zodat een pakketje niet per ongeluk bij de buren wordt afgeleverd.

Voordelen Condoom.nl:
• Eenvoudig producten bestellen
• Verzending via TNT pakketpost
• Betaling o.a. mogelijk via IDeal
• Alle producten op voorraad
• Gratis condooms en een erotisch speeltje toevoegen bij elke bestelling t.w.v. € 7,95


Specificatie korting bij Condoom.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Condoom.nl

De vermelde korting bij Condoom.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Condoom.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Condoom.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Condoom.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Condoom.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.