Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Condooms.be

7.5% korting bij Condooms.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Condooms.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Condooms.be is een frisse no-nonsens onlineshop met een ruim assortiment condooms, glijmiddelen en erotische speeltjes. Door jaren lange ervaring in deze markt kan Condooms.be zeer scherpe prijzen aanhouden. Het succes van deze webshop is te danken aan het niet erotisch uiterlijk van de site en de groeiende online vraag naar condooms. Alle bestellingen worden verzonden per enveloppe of via TNT pakketpost waarvoor getekend moet worden. Zodat een pakketje niet per ongeluk bij de buren wordt afgeleverd.


Belangrijke informatie over korting bij Condooms.be

De vermelde korting bij Condooms.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Condooms.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Condooms.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Condooms.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Condooms.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.