Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

CoolGift.com

5% korting bij CoolGift.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij CoolGift.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

iCadeau.nl biedt de nieuwste gadgets, kado´s en speelgoed aan, allen van een zeer hoge kwaliteit.

Men is continu op zoek naar de "next big thing", evenals naar de graag geziene klassieke producten. Het team van deskundige en ervaren product-jagers onderzoeken honderden objecten uit de hele wereld en kiezen er enkel de beste uit. Deze worden vervolgens toegevoegd in het steeds groeiende assortiment van iCadeau.nl.

iCadeau.nl heeft meer dan 300 producten, waarvan vele exclusief bij iCadeau.nl te vinden zijn, of iCadeau.nl concurrenten zijn er nog niet mee gestart.


Specificatie korting bij CoolGift.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij CoolGift.com

De vermelde korting bij CoolGift.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van CoolGift.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij CoolGift.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij CoolGift.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij CoolGift.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.