Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Coolsound.nl

1.25% korting bij Coolsound.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Coolsound.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

CoolSound.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd.

Via de website wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteenloopt van autoradios, televisies en decoders tot espressomachines, airco's, camera's en (tuin)gereedschap. Daarnaast verkoopt Coolsound.nl onder meer telefoons en horloge's.

CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met Europese fabrieksgarantie.

Iedere bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd echter kan er ook voor gekozen worden om de bestelling af te komen halen in Zwolle.


Specificatie korting bij Coolsound.nl


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Coolsound.nl

De vermelde korting bij Coolsound.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Coolsound.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Coolsound.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Coolsound.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Coolsound.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.