Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

5% korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Corrigerendondergoedmodewinkel.nl heeft een uniek assortiment topmerken met comfortabel, luxueus en effectief corrigerend ondergoed.

Corrigerendondergoedmodewinkel.nl heeft onder andere de collectie van Cass Luxury Shapewear, de huidige leider in het luxe segment van corrigerende ondermode, alsook het corrigerend ondergoed van de Italiaanse ondermode specialist Imec en de Magic Shape corrigerende panty’s van de Italiaanse beenmode designer Pierre Mantoux. Regelmatig worden nieuwe shapewear producten en merken gelanceerd. Verder heeft de shop ook een handige tool waar de klant haar probleem of probleemzone kan aanduiden. Automatisch worden dan de meest geschikte shapewear producten aangeboden.

Service, dat is waarin ze uitmunten. Een klantendienst 24/7 bereikbaar via telefoon, een live chat helpdesk, een VIP behandeling van de bestaande klant, telefonisch bijstaan van de nieuwe klant, een periode van 14 dagen om te ruilen of om zonder discussie snel terugbetaald te worden, snelle levering en veel verschillende betaalmethodes. De prijzen variëren tussen de € 30,- en € 125,-.

Corrigerend Ondergoed totale collectie
De Corrigerendondergoedmodewinkel.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl heeft het grootste aanbod luxe corrigerend ondergoed – ook bekend als shapewear - voor dames in Nederland. Hier is een uniek assortiment topmerken met comfortabel, luxueus en effectief corrigerend ondergoed te vinden.

Afslank en anti cellulite ondergoed
Door Imec InvisibleSlim ondergoed te dragen kan je zonder moeite afslanken en je cellulite behandelen. Geen nood aan dure crèmes, behandelingen of therapieën. Het nylon waaruit Imec InvisibleSlim wordt gemaakt bevat ingrediënten zoals cafeïne, aloë vera en vitamine E die vet reduceren en de huid een continue anti cellulite behandeling geven. Deze innoverende shapers zijn enkel te koop in de corrigerend ondergoed modewinkel van Jolilly.nl.

Corrigerende jurken
Jolilly biedt exclusief de unieke collecties figuur corrigerende jurken en onderrokken van CASS Luxury Shapewear en Pierre Mantoux aan. Deze veelzijdige corrigerende jurken zijn ideaal om onder een avondkleedje, bruidsjurk of zomerkleedje het figuur te verbeteren. Ze verdoezelen de markeringen van lingerie en kleven niet aan de bovenkleding. Ze zijn vervaardigd uit spandex en nylon en voelen comfortabel en koel aan. Hier is het grootste assortiment corrigerende jurken uit de Benelux te vinden. Enkel online te koop in het corrigerend ondergoed departement van Jolilly.nl.

Shapewear van CASS
Het Amerikaanse CASS Luxury Shapewear heeft een exclusieve lijn van luxe shapewear onderjurken, body's, topjes en broekjes. Jolilly.nl biedt de ganse collectie van CASS Luxury Shapewear online te koop aan. CASS is zo comfortabel dat het als dagelijks ondergoed gedragen kan wordengen.


Specificatie korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl

De vermelde korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Corrigerendondergoedmodewinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Corrigerendondergoedmodewinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.