Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Corrigerendondergoedvoormannen.nl

5% korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij CorrigerendOndergoedVoorMannen.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl vind je de unieke collectie corrigerend ondergoed voor mannen van het Australische merk Equmen.

De collectie van Equmen bestaat uit twee lijnen:
• Corrigerende Shirts & Singlets: deze compressiehemden en singlets bezorgen je een strakkere look en verbeteren je houding;
• Corrigerende Onderbroeken en Boxershorts: de lange en korte boxershorts passen perfect aan en geven een extra versteviging aan het onderlichaam.

Beide lijnen bevatten de kleuren wit, grijs en zwart, met de specifieke eigenschap dat het grijze corrigerende ondergoed 15% extra compressie geeft ten opzichte van het corrigerend ondergoed in witte en zwarte kleur.

Equmen’s corrigerend ondergoed voor mannen werd ontworpen op basis van Equmen’s Helix MappingTM compressie technologie, gebaseerd op technieken uit de atletiekwereld om prestaties te bevorderen en sportblessures te vermijden.

Shapewear of corrigerend ondergoed voor mannen is een nieuw product dat in navolging van de shapewear voor dames aan een sterke opkomst bezig is. Meeste mannen zijn nog onbekend met dit product, maar uit de eerste verkopen blijkt dat dit een blijver is. Als mannen de voordelen van dit ondergoed ontdekken, zijn ze verkocht en wordt het echte staple wear.


Specificatie korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl

De vermelde korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Corrigerendondergoedvoormannen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.