Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Costaricaplus.nl

1.5% korting bij Costaricaplus.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Costaricaplus.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Costa Rica PLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van Costa Rica PLUS erg voordelig. Costa Rica PLUS biedt verschillende reistypen aan naar Costa Rica. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.Costa Rica PLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. Costa Rica PLUS is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils!BrancheverenigingenCosta Rica PLUS is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.


Specificatie korting bij Costaricaplus.nl


Algemeen: 1.5%
Offerte: €3.75

Belangrijke informatie over korting bij Costaricaplus.nl

De vermelde korting bij Costaricaplus.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Costaricaplus.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Costaricaplus.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Costaricaplus.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Costaricaplus.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.