Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DVDigital.nl

4.25% korting bij DVDigital.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DVDigital.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

DVDigital.nl is een online DVD shop met een groot aanbod uit voorraad leverbare DVD films, Blu-ray discs, TV-series en Muziek DVD's. Betaling van bestellingen kan via iDEAL of vooruitbetaling, bezorging van de bestellingen binnen 2 werkdagen.


Specificatie korting bij DVDigital.nl


Algemeen: 4.25%

Belangrijke informatie over korting bij DVDigital.nl

De vermelde korting bij DVDigital.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DVDigital.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DVDigital.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DVDigital.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DVDigital.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.