Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dagjeuitcadeau.be

2% korting bij Dagjeuitcadeau.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dagjeuitcadeau.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau of een uniek dagje uit, kan op DagjeUitCadeau.be terecht. Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variëren van slapen in een Vliegtuig, een dagje racen op circuit Zolder of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.


Belangrijke informatie over korting bij Dagjeuitcadeau.be

De vermelde korting bij Dagjeuitcadeau.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dagjeuitcadeau.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dagjeuitcadeau.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dagjeuitcadeau.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dagjeuitcadeau.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.