Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Damfeestartikelen.nl

3.5% korting bij Damfeestartikelen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Damfeestartikelen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sinds enkele jaren is de oudste feest en theaterwinkel van Amsterdam ook online vertegenwoordigd op Damfeestartikelen.nl. Met meer dan 8000 artikelen online kunt u al onze artikelen uit de winkel ook vanaf uw huisadres bestellen en op laten sturen. Via Damfeestartikelen.nl verzenden wij ook heliumgevulde folieballonnen per ballonpost. Erg leuk om op afstand een felicitatie te verzenden op een originele manier.

Denkt u aan feest, dan denkt u aan Dam. Want Dam feest en theaterwinkel is een familiebedrijf dat inmiddels bouwt op meer dan een eeuw ervaring. Het is een van de oudste en best gesorteerde feestwinkels in Nederland en de meest populaire in Amsterdam.

Aan de Middenweg in Amsterdam en online vindt u schmink, pruiken, snorren, kostuums geboorte en huwelijksartikelen en natuurlijk slingers, feestneuzen, toeters en maskers. Ook ons assortiment ballonnen is heel uitgebreid. Er is veel keus, het is trendy en u kunt van ons de beste service verwachten.

Feestartikelen zijn trendgevoelige producten. De medewerkers van Damfeestartikelen.nl bezoeken regelmatig beurzen om het nieuwste van het nieuwste te kunnen aanbieden in de winkel. Zeventiger jaren kettingen en gangsterhoeden uit de jaren twintig, de Charlestontijd. Laat u inspireren bij Damfeestartikelen.nl.

Heeft u iets nodig wat niet in de (online) winkel ligt, dan zorgt Damfeestartikelen.nl er alsnog voor!


Specificatie korting bij Damfeestartikelen.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Damfeestartikelen.nl

De vermelde korting bij Damfeestartikelen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Damfeestartikelen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Damfeestartikelen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Damfeestartikelen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Damfeestartikelen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.