Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

De-leningmakelaar.nl

€5.63 korting bij De-leningmakelaar.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij De-leningmakelaar.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet.

De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter.

Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs.

Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.

• het afsluiten van een voordelige lening;
• het oversluiten en/of samenvoegen van verschillende te dure Lening en/of leningen;
• het financieren van een auto, motor, caravan of camper.
• kredieten afsluiten met fiscale voordelen ten aanzien van woning verbouwing, woning verbetering of aankoop van een woning.
• Oversluiten van postorder kredieten, creditcards en roodstanden etc.


Specificatie korting bij De-leningmakelaar.nl


Algemeen: €5.63

Belangrijke informatie over korting bij De-leningmakelaar.nl

De vermelde korting bij De-leningmakelaar.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van De-leningmakelaar.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij De-leningmakelaar.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij De-leningmakelaar.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij De-leningmakelaar.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.