Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeBallonnensite.nl

3% korting bij DeBallonnensite.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeBallonnensite.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Ballonnensite is gespecialiseerd in het versturen van ballon cadeaus door Nederland.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan De Ballonnensite veel bezoekers van de webshop klant noemen. Voor iedere gelegenheid worden heliumballonnen aangeboden, en het assortiment blijft groeien.

In de webwinkel van De Ballonnensite kan men gemakkelijk en snel ballonnen bestellen en laten bezorgen in Nederland. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op De Ballonnensite.


Specificatie korting bij DeBallonnensite.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij DeBallonnensite.nl

De vermelde korting bij DeBallonnensite.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeBallonnensite.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeBallonnensite.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeBallonnensite.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeBallonnensite.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.