Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeBloemist.nl

3% korting bij DeBloemist.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeBloemist.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Flowers4U is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan Flowers4U veel bezoekers van onze webshop klant noemen. Voor iedere gelegenheid worden cadeaus aangeboden en het assortiment blijft groeien.

In de webwinkel van Flowers4U kan men gemakkelijk en snel allerlei cadeaus bestellen, onder andere boeketten, knuffels, wijn, champagne en heliumballonnen. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op Flowers4U.

Flowers4U staat garant voor een snelle levering in Nederland.


Specificatie korting bij DeBloemist.nl


Actie: €1.50
Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij DeBloemist.nl

De vermelde korting bij DeBloemist.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeBloemist.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeBloemist.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeBloemist.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeBloemist.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.