Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeKroo.nl

3.75% korting bij DeKroo.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeKroo.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dekroo.nl heeft online een van de grootste assortimenten van Nederland met onder andere alle bekende en populaire merken die op de Europse markt beschikbaar zijn. Dekroo.nl kan alle online getoonde artikelen direct uit voorraad leveren!
Dekroo.nl heeft een modern voorraadsysteem waardoor actuele voorraden nauwkeurig worden bijgehouden en altijd de nieuwste informatie en producten worden getoond. De website is voorzien van een handige zoekfunctie waarbij zoeken op merk en prijs ook tot de mogelijkheden behoort. Om een zo prettig mogelijke winkelervaring te krijgen werkt Dekroo.nl voortdurend aan nieuwe functies en onderdelen op de website waarbij eenvoud, veilig en gemakkelijk betalen en betrouwbaarheid belangrijke speerpunten zijn.
Dekroo.nl is in Nederland zeer bekend vanwege de vele hippische evenementen die plaatsvinden op de 5 sterren accommodatie van het bedrijf, deze bekendheid en de combinatie van bedrijfsonderdelen werkt mee aan een zeer hoog consumentenvertrouwen bij het doen van online aankopen. In 2008 werd het bedrijf verkozen tot Hippisch Ondernemer van het Jaar vanwege het innovatieve karakter en de goede bedrijfsresultaten.


Specificatie korting bij DeKroo.nl


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij DeKroo.nl

De vermelde korting bij DeKroo.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeKroo.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeKroo.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeKroo.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeKroo.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.