Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeSexShop.nl

7.5% korting bij DeSexShop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeSexShop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

DeSexShop.nl is onderdeel van EDC Internet B.V., een bedrijf met enige jaren ervaring in de erotiek branche. Dagelijks levert DeSexShop erotische artikelen aan tientallen tevreden klanten. DeSexShop staat er om bekend dat ze discreet en snel werkt. De klant staat altijd centraal!

Een greep uit ons assortiment:
BDSM Artikelen, Dildo's, Drogisterij,DVD Sexfilms, Fun Shop,Lak&Latex&Leer kleding, Sexy Lingerie voor mannen en vrouwen en een ruime keuze in Vibrators.


Specificatie korting bij DeSexShop.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij DeSexShop.nl

De vermelde korting bij DeSexShop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeSexShop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeSexShop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeSexShop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeSexShop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.