Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeValentijnsite.nl

3% korting bij DeValentijnsite.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeValentijnsite.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Valentijnsite is gespecialiseerd in het versturen van Valentijncadeaus door Nederland.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan De Valentijnsite veel bezoekers van de webshop klant noemen. Voor iedere geliefde heeft De Valentijnsite een cadeau, en het assortiment blijft groeien.

In de webwinkel van De Valentijnsite kan men gemakkelijk en snel allerlei cadeaus bestellen, onder andere boeketten, knuffels, wijn, champagne en heliumballonnen. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op De Valentijnsite.

De Valentijnsite staat garant voor een snelle levering in Nederland.


Specificatie korting bij DeValentijnsite.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij DeValentijnsite.nl

De vermelde korting bij DeValentijnsite.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeValentijnsite.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeValentijnsite.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeValentijnsite.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeValentijnsite.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.