Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DeWijnsite.nl

3% korting bij DeWijnsite.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DeWijnsite.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Wijnsite is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland.

In samenwerking met de betere wijn en champagne importeurs van Nederland heeft De Wijnsite een sterk assortiment uitgezocht. De nadruk ligt hierbij niet op een breed assortiment maar juist op een beperkte collectie top wijnen die een hoge omloopsnelheid hebben.

In de webwinkel van de wijnsite kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op De Wijnsite.

De Wijnsite staat garant voor een snelle levering in Nederland.


Specificatie korting bij DeWijnsite.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij DeWijnsite.nl

De vermelde korting bij DeWijnsite.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DeWijnsite.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DeWijnsite.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DeWijnsite.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DeWijnsite.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.