Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dealchimp.nl

2% korting bij Dealchimp.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dealchimp.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dealchimp.nl is een nieuw initiatief om de dagaanbiedingmarkt wakker te schudden en zal continu de prioriteit geven aan het presenteren van gewilde en vernieuwende deals. Er wordt fulltime gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden voor de webshop. Dealchimp.be zal op korte termijn ook beschikbaar zijn. Service naar de klant is zeer belangrijk voor Dealchimp.nl.

Voordelen Dealchimp.nl:
• Gewilde en vernieuwende deals;
• Telefonische klantenservice;
• Snelle reactie op e-mail binnen 24 uur;
• Gedreven en ambitieus team.


Specificatie korting bij Dealchimp.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Dealchimp.nl

De vermelde korting bij Dealchimp.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dealchimp.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dealchimp.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dealchimp.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dealchimp.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.