Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dealsforwomen.nl

3.5% korting bij Dealsforwomen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dealsforwomen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Deals for Women is een dagaanbieder die zich speciaal richt op vrouwen. Iedere dag biedt zij een nieuw artikel in de categorie Vrouw aan voor een zeer scherpe prijs. Om geen aanbieding te missen kunt u zich vrijblijvend abonneren op onze nieuwsbrief. Deals voor Women werkt met een enthousiast team die zorgt voor de snelle en correcte afhandeling van uw aangekochte producten. Alle producten zijn nieuw en voorzien van fabrieksgarantie, bij producten die Deals for Women in partijen koopt, ontvangt u een jaar lang garantie. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur, voor vragen buiten deze tijden kunt u altijd een email sturen. Onze werkwijze en leveringsvoorwaarden kunt u lezen op onze website. U koopt goedkoop en zonder zorgen.


Belangrijke informatie over korting bij Dealsforwomen.nl

De vermelde korting bij Dealsforwomen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dealsforwomen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dealsforwomen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dealsforwomen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dealsforwomen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.