Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Deloodsfashion.nl

5% korting bij Deloodsfashion.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Deloodsfashion.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Laat online shoppend Nederland kennis maken met een bijzondere nieuwe jonge, frisse en stoere modewebshop: Zamoda.nl.
Zamoda.nl biedt een grote collectie dames-, heren-, kinder- en tienerkleding. Shoppers vinden er kleding van merken zoals Vero Moda, Only, LTB Jeans, Tripper Jeans, PME Legend, Jack & Jones, Outfitters Nation, Pieces, Pastry en blackmail.

Wat maakt Zamoda anders?
• Klantenservice: Zamoda hecht veel waarde aan hoge service. Dat resulteerde in de ‘zekerheden van Zamoda’; gratis bezorging, voor 16.00 uur besteld betekent zeker morgen in huis, zeker 90 dagen bedenktijd, zeker geld terug als het product niet aan de wensen voldoet;

• Look & feel: Zamoda heeft een goed doordacht opgebouwde website, waar continu aan wordt gewerkt om de klant de ultieme shopbeleving te bezorgen. Zamoda stuurt op analyses en ervaringen en gebruikt deze om verbeteringen snel door te voeren. De uitstraling van de website vindt zijn kracht in de look en feel en maakt Zamoda toegankelijk voor het grote publiek.

• Een groeiend publiek vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding van de producten;

• Een mooie grote maar nauwkeurig geselecteerde collectie die inspringt op de behoefte van de klant. Zamoda kan door goede afspraken met de leveranciers direct inspringen op trends en musthaves;


Specificatie korting bij Deloodsfashion.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Deloodsfashion.nl

De vermelde korting bij Deloodsfashion.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Deloodsfashion.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Deloodsfashion.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Deloodsfashion.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Deloodsfashion.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.