Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dentsend.nl

5% korting bij Dentsend.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dentsend.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tandheelkunde.nu biedt unieke op maat gemaakte producten aan. Gebitsbeschermers, knarsbitjes en bleeksetjes op maat die in samenwerking met een tandheelkundig laboratorium worden vervaardigd.

De producten worden tegen superlage prijzen aangeboden in vergelijking met dezelfde producten die de consument bij de tandarts kan kopen.

Daarnaast biedt Tandheelkunde.nu een aantal elektrische tandenborstels aan tegen de laagste prijs in de markt.


Specificatie korting bij Dentsend.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Dentsend.nl

De vermelde korting bij Dentsend.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dentsend.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dentsend.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dentsend.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dentsend.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.