Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Deoosteindeonline.nl

2% korting bij Deoosteindeonline.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Deoosteindeonline.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tuincentrum de Oosteinde is al 40 jaar een begrip in de bollenstreek met filialen in Hillegom, Vijfhuizen, IJsselmuiden en Zeewolde. De webshop DeOosteindeOnline.nl is in maart 2011 opgericht en biedt een groot assortiment tuinartikelen via de webwinkel. Door de grootschalige inkoop kan DeOosteindeOnline.nl producten van A-merken voor scherpe prijzen leveren.

Service en advies geven via de webshop staat bij DeOosteindeOnline.nl net als in hun tuincentra hoog in het vaandel.

DeOosteindeOnline.nl biedt via de webshop een groot assortiment tuinartikelen zoals meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuinmeubelen, BBQ, zaden, vijverpompen en vijverfilters aan. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en elke week plaatst DeOosteindeOnline.nl nieuwe artikelen op de webshop. Levering kan naar Nederland, België en Duitsland.

Waarom kopen bij DeOosteindeOnline.nl:
• Bestellingen van € 15,00 of meer worden in Nederland gratis thuisbezorgd (tuinmeubelen niet in alle regio's);
• Tuincentra in Hillegom, Vijfhuizen, IJsselmuiden en Zeewolde om eventueel bestellingen af te halen;
• Een ruim assortiment tegen scherpe prijzen;
• Door de grote voorraad in het tuincentra is snelle levering mogelijk;
• Levering op werkdagen meestal de volgende dag, maximaal 5 dagen levertijd.


Specificatie korting bij Deoosteindeonline.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Deoosteindeonline.nl

De vermelde korting bij Deoosteindeonline.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Deoosteindeonline.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Deoosteindeonline.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Deoosteindeonline.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Deoosteindeonline.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.